x

Zoek resultaten

Loading...


Nee, wij zijn geen conventionele schoonheidssalon en ja, klanten zijn wel gewoon welkom voor een schoonheidsbehandeling door een van onze gespecialiseerde schoonheidsspecialistes!

Maar wij gaan verder dan een salon of instituut op de hoek van de straat, of in de plaatselijke sauna. Bij ons gaat u echte veroudering tegen door gebruik te maken van onze gespecialiseerde diensten.

Wat doet Valkenswaard anti-aging Centre?

Wij combineren schoonheid én gezondheid...Valkenswaard anti-aging Centre kan gerekend worden tot dé regionale expertise centra op het gebied van schoonheid én gezondheid. Sinds de opening in 2006 hebben veel mensen uit Valkenswaard en mensen uit de regio Eindhoven kennis gemaakt met ons unieke anti-aging concept.

Wat is Anti-Aging en waarom zijn wij anders dan anders dan de normale schoonheisspecialist...?

Bijna iedereen wil er tegenwoordig jong uitzien, vitaal zijn, of liefst allebei. De kern van anti-aging is het vertragen van het verouderingsproces. Anti-aging is een combinatie van werken aan uw gezondheid, uw welzijn, èn uw uiterlijk. Anti-aging is derhalve leeftijdsonafhankelijk.

Het anti-aging Centre houdt zich bezig met het brede spectrum van huid verbetering en huidverjonging ( o.a. acnébehandelingen , pigmentatiebehandelingen, rimpelreductie , algemene verjonging van de huid etc etc..) en ontwikkelde aarvoor unieke methodes en concepten. Daarnaast beschikken wij over diverse methodes om uw figuur plaatselijk (esthetisch) te corrigeren, en bieden wij u het unieke BioHCG+ concept om af te vallen. Heeft u last van overbeharing..? dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze VPL methode voor definitief ontharen is inmiddels een begrip in de gehele regio. Ontspannen bij Het anti-aging Centre kan ook. Laat u gerust informeren over onze diversiteit aan ontspanningsmassages.

Een goede gezondheid en leefstijl als basis voor anti-aging

Wij weten dat uw uiterlijk de spiegel is van uw gezondheid en uw welzijn. Factoren als voeding, stress en levensstijl bepalen naast erfelijkheid in grote mate enkele uiterlijke kenmerken. Ons team van therapeuten ondersteunt op natuurlijke wijze de gezondheid, zodat cosmetische behandelingen beter en sneller effect sorteren(en het resultaat langer zichtbaar blijft). Door op deze manier kennis en kunde te combineren, kan Het anti-aging Centre ieder individu een advies geven, dat is toegespitst op zijn of haar specifieke wensen en mogelijkheden. Een advies dat moet leiden tot een betere gezondheid, een grotere vitaliteit en een jeugdiger uiterlijk.

Het zal u inmiddels wel duidelijke zijn: geen conventioneel schoonheidssalon, maar net een beetje meer!

Wellicht tot snel in ons Centre!

Team Valkenswaard anti-aging Centre

    Site by QForma Facebook Alliantie Zonnevlecht Sitemap