x

Zoek resultaten

Loading...


Valkenswaard anti-aging Centre kan gerekend worden tot dé regionale expertise centra op het gebied van schoonheid én gezondheid. Sinds de opening in 2006 hebben vele mensen uit Valkenswaard en ook mensen in de regio Eindhoven kennis gemaakt met ons unieke anti-aging concept dat verder gaat dan de reguliere schoonheidssalon. Wij willen u middels dit nieuwsbulletin informeren over de mogelijkheden die onze centrum u kunnen bieden!

Wat is anti-aging?

Bijna iedereen wil er tegenwoordig jong uitzien, vitaal zijn, of liefst allebei. De kern van anti-aging is het vertragen van het verouderingsproces. Anti-aging is en combinatie van werken aan uw gezondheid, uw welzijn, èn uw uiterlijk. Anti-aging is derhalve leeftijdsonafhankelijk

Het anti-aging Centre houdt zich bezig met het brede spectrum van  huidverbetering en huidverjonging ( o.a. acnébehandelingen, pigmentatiebehandelingen, rimpelreductie, algemene verjonging van de huid etc etc..) en ontwikkelde daarvoor unieke methodes en concepten. Daarnaast bieden wij u het unieke BioHCG+ concept om af te vallen. Heeft u  last van overbeharing ..? dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze VPL methode voor definitief ontharen is inmiddels een begrip in de gehele regio. Ontspannen bij Het anti-aging Centre kan ook. Laat u gerust informeren over onze diversiteit aan ontspanningsmassages.

Een goede gezondheid en leefstijl als basis voor anti-aging
Wij weten dat uw uiterlijk de spiegel is van uw gezondheid en uw welzijn. Factoren als voeding, stress en levensstijl bepalen naast erfelijkheid in grote mate enkele uiterlijke kenmerken. Ons team van therapeuten ondersteunt op natuurlijke wijze de gezondheid, zodat cosmetische behandelingen beter en sneller effect sorteren(en het resultaat langer zichtbaar blijft). Door op deze manier kennis en kunde te combineren, kan Het anti-aging Centre ieder individu een advies geven, dat is toegespitst op zijn of haar specifieke wensen en mogelijkheden. Een advies dat moet leiden tot een betere gezondheid, een grotere vitaliteit en een jeugdiger uiterlijk.

Wellicht tot snel in onze vestiging in Valkenswaard!

Team Valkenswaard anti-aging Centre

 

    Site by QForma Facebook Alliantie Zonnevlecht Sitemap