x

Zoek resultaten

Loading...


Wat houdt een basische body scrub massage in?

Deze scrubmassage is een ontspannende massage waarbij dode huidcellen en oneffenheden worden verwijderd met een speciale MeineBase basisch mineraalzout. Bij de scrubmassage wordt uw lichaam afgedekt met warme kompressen. Dit opent de poriën. Daarna wordt uw gehele lichaam gescrubd met een speciale MeineBase basisch mineraalzout. Het basisch mineraalzout wordt na de massage met warme kompressen verwijderd.

Welk effect heeft de body scrub massage op uw lichaam?

Deze massage verwijdert dode huidcellen, waardoor uw huid zachter aanvoelt en meer glans krijgt. Bovendien stimuleert het de doorbloeding en heeft het een verstevigende werking op uw huid. Na de behandeling heeft u een verkwikkend, aangenaam en verzorgd gevoel.

Klik hier voor de prijzen van de massages   

Werking in het kort?

- Bevordering algehele ontspanning.
- Stimuleert het vernieuwingsproces van de huid
- Verbetert doorbloeding van de huid
- Verstevigt uw huid

Vraag gratis een test op straling en verzuring aan!

Om de werkelijke conditie van het lichaam te testen is een urinetest noodzakelijk. Wij bieden u een gratis urinetest die de P-H-waarde meet en daarmee de verzuring in het lichaam registreert. Afhankelijk van de uitslag ontvangt u advies over de behandelwijze.

Naar bovenstaand adres sturen wij een urineflesje die u vervolgends bij ons kunt inleveren, of opsturen naar Valkenswaard anti-aging Centre. U ontvangt vervolgens binnen 14 werkdagen de uitslag.

    Site by QForma Facebook Alliantie Zonnevlecht Sitemap