x

Zoek resultaten

Loading...


Tegenwoordig zitten veel mensen lang aan de computer of in de auto. Ook werken we vaak onder hoge prestatieverwachtingen van onszelf en onze omgeving. Dit kan al snel leiden tot stijve spieren.

Deze massage wordt toegespitst op de rug, nek en schouders. Deze vorm van massage is erg populair omdat veel mensen last hebben van spanningen in de nek en schouders of hebben last van rugklachten.

De rug-, nek- en schoudermassage zorgt voor ontspanning van deze spieren. Ook hoofdpijnklachten die vaak het gevolg zijn van aanspanning van de spieren in de schouders en nek, kunnen met deze massage verholpen worden. Door middel van deze massage wordt de doorbloeding van de spieren geactiveerd. 

Klik hier voor de prijzen van de massages 

Voor wie is deze massage geschikt?

- vastzittende schouders
- nekpijn
- hoofdpijn
- muisarm
- lage rugpijn

Waarom een rug, nek, schouder massage:

- circulatie in de spieren te stimuleren
- de kans op klachten te verkleinen
- ontwatering van vermoeide spieren
- verbeterd de stofwisseling van de spieren
- hersteld de normale toestand van de spieren
- lichamelijke en geestelijke conditie van de mens bevorderen
- de conditie op peil te houden
- de herstelfase van een spier zal door massage verkort worden

Vraag gratis een test op straling en verzuring aan!

Om de werkelijke conditie van het lichaam te testen is een urinetest noodzakelijk. Wij bieden u een gratis urinetest die de P-H-waarde meet en daarmee de verzuring in het lichaam registreert. Afhankelijk van de uitslag ontvangt u advies over de behandelwijze.

Naar bovenstaand adres sturen wij een urineflesje die u vervolgends bij ons kunt inleveren, of opsturen naar Valkenswaard anti-aging Centre. U ontvangt vervolgens binnen 14 werkdagen de uitslag.

    Site by QForma Facebook Alliantie Zonnevlecht Sitemap