x

Zoek resultaten

Loading...


Voetreflex is gebaseerd op spieren en voeten. Alle spieren, organen, klieren en andere delen van de mens corresponderen met bepaalde delen van de voetzolen. Door de juiste plekken op de voeten te behandelen (voetreflex, door middel van een speciale handgreeptechniek), worden de klachten elders in het lichaam aangepakt.


Hoe werkt de voetreflex therapie?

De Reflexzonetherapie is erop gericht het lichaam in balans te brengen. De therapeut geneest dus niet zozeer, maar bevordert vooral de natuurlijke processen binnen het lichaam. De speciale voetmassage is daarnaast ook nog eens heel ontspannend!

Klik hier voor de prijzen van de massages   

Wordt voet Reflexzonetherapie vergoed?

Er is een aantal zorgverzekeraars dat Reflexzonetherapie vergoedt, mits gegeven door een door de VNRT erkende therapeut. Eindhoven en Valkenswaard anti-aging Centre beschikken over therapeuten die bij het VNRT (Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten) zijn aangesloten.

Meer weten?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend intakegesprek in Budel. Vraag ook naar een gratis proefbehandeling voetreflex van 20 min.
 

Vraag gratis een test op straling en verzuring aan!

Om de werkelijke conditie van het lichaam te testen is een urinetest noodzakelijk. Wij bieden u een gratis urinetest die de P-H-waarde meet en daarmee de verzuring in het lichaam registreert. Afhankelijk van de uitslag ontvangt u advies over de behandelwijze.

Naar bovenstaand adres sturen wij een urineflesje die u vervolgends bij ons kunt inleveren, of opsturen naar Valkenswaard anti-aging Centre. U ontvangt vervolgens binnen 14 werkdagen de uitslag.

    Site by QForma Facebook Alliantie Zonnevlecht Sitemap