x

Zoek resultaten

Loading...


Heeft u last van rimpels op de bovenlip, op het voorhoofd, rond de mondhoeken of onder de ogen en wilt u deze rimpels laten verwijderen?  Dan kunt u bij ons terecht voor verschillende behandelmethoden. 

Vaak wordt ons gevraagd of wij echt alle rimpels kunnen en willen verwijderen... Het antwoord is dan altijd: "Nee!". Wij zijn geen anti rimpel instituut temeer omdat we dat ook niet kunnen zijn. Rimpels geven vaak ook een levensstijl weer en vormen het complete esthetische beeld van het gelaat. Wij zijn als instituut dan ook tegen het verwijderen van rimpels die een belangrijk esthetisch kenmerk vormen van het gelaat. Soms zien wij patiënten die geen eigen kenmerken meer in het gelaat hebben waardoor een gelaat ‘vlak'  wordt en ‘geforceerd' mooi. We kunnen de rimpels natuurlijk wel verminderen in plaats van verwijderen, zodat uw mooie esthetische kenmerken behouden blijven.

Onderstaande geeft aan wat wij als behandelmethode in (kunnen) zetten voor  het verwijderen van diverse rimpels op een aantal plekken in het gelaat:

 1. rimpels bovenlip: Microdermabrasie en L3 Laser.
 2. rimpels voorhoofd: Micro/Hydro dermabrasie en L3 Laser. 
 3. rimpels mondhoeken: Microdermabrasie, Celzouten.
 4. rimpels (en wallen) onder ogen: L3 Laser, Hydrodermabrasie, drainage.
 5. kraaienpootjes: L3 Laser, Micro- en hydrodermabrasie
 6. fronsrimpel verminderen: Microdermabrasie en L3 Laser.
 7. rimpels decollete: Microdermabrasie, Hydrodermabrasie.
 8. anti rimpels algemeen huid: Hydrateren met Hydrodermabrasie. 
 9. lachrimpels: L3 Laser.

Wij werken in veel gevallen ook met celzouten. Door het gebruik van celzouten blijft het resultaat van het verwijderen van de rimpels langer zichtbaar. Klik hier voor meer informatie over deze lichaams eigen stof.

Kom gerust voor een vrijblijvende intake naar ons centre en bel voor een afspraak met: 06-14762283

  Site by QForma Facebook Alliantie Zonnevlecht Sitemap