x

Zoek resultaten

Loading...


Het anti-aging Centre kan zorgen voor huidverjonging met behulp van de nieuwste licht- en lasertherapie. Klik op onderstaande onderwerpen voor meer informatie over het liften, huidversteviging en huidverjonging. Verder is hier nog informatie te vinden over het behandelen van cellulitis, couperose en rosacea of neem contact met ons op voor een gratis intake en proefbehandeling.

 • Microdermabrasie
  Microdermabrasie

  Microdermabrasie is een mechanische peeling, waarbij met behulp van veilige, fijne aluminium- oxyde kristallen de dode huiddelen versneld worden verwijderd. Er komt een gladde huid tevoorschijn!
  Lees meer >>

 • Liften en verstevigen
  Liften en verstevigen

  Met de L3 laser is er al na één behandeling sprake van huidverbetering . Zeer geschikt voor versteviging van de huid en verstrakking van de oogcontour. Huid liften is 100% pijn en risicoloos.
  Lees meer >>

 • Huidverjonging
  Huidverjonging

  Wij beschikken over het unieke Energist VPL programma en een Transdermale huid- verjongingsmethode. Voor een jonge huid die straalt van gezondheid. Voor iedereen geschikt.
  Lees meer >>

 • Overige huidaandoeningen
  Overige huidaandoeningen

  Met behulp van de Apilus kunnen diverse huidaandoeningenen en oneffenheden, zoals Couperose , Rosacea en Bloedblaartjes worden behandeld. Cellulitis wordt behandeld met de bindweefselmassage


  Site by QForma Facebook Alliantie Zonnevlecht Sitemap