x

Zoek resultaten

Loading...


Wat is voetreflex therapie?

voetreflex-therapie

Voetreflex therapie is gebaseerd op spieren en voeten. Alle spieren, klieren, organen en andere delen van de mens corresponderen met bepaalde delen van de voetzolen. Doordat men de juiste delen van de voet behandelen (voetreflex, door middel van een speciale handgreeptechniek), worden de klachten elders in het lichaam aangepakt.

Hoe werkt de voetreflex therapie?

De voetreflex therapie is erop gericht het lichaam in balans te brengen. De therapeut geneest dus niet zozeer, maar bevordert vooral de natuurlijke processen binnen het lichaam. De speciale voetreflex massage is daarnaast ook nog eens heel ontspannend! Bij de voetreflex therapie wordt de voet in velden verdeeld. Ieder veld vertegenwoordigt een bepaald gebied van je lichaam. Door bepaalde delen van de voet te masseren, treedt ontspanning op.

Wordt voet Reflexzonetherapie vergoed?

Er zijn zorgverzekeraars die Reflexzonetherapie vergoeden, mits deze gegeven wordt door een door de VNRT erkende therapeut. Het anti-aging Centre beschikt over therapeuten die bij het VNRT (Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten) zijn aangesloten.

Klik hier voor meer typen massages van het Valkenswaard anti-aging Centre.

Vraag gratis een test op straling en verzuring aan!

Om de werkelijke conditie van het lichaam te testen is een urinetest noodzakelijk. Wij bieden u een gratis urinetest die de P-H-waarde meet en daarmee de verzuring in het lichaam registreert. Afhankelijk van de uitslag ontvangt u advies over de behandelwijze.

Naar bovenstaand adres sturen wij een urineflesje die u vervolgends bij ons kunt inleveren, of opsturen naar Valkenswaard anti-aging Centre. U ontvangt vervolgens binnen 14 werkdagen de uitslag.

    Site by QForma Facebook Alliantie Zonnevlecht Sitemap