x

Zoek resultaten

Loading...


Er zijn een aantal zorgverzekeraars die reflexzonetherapie vergoedt, mits gegeven door een door de VNRT erkende therapeut. Het anti-aging Centre beschikt over therapeuten die bij het VNRT zijn aangesloten.

Aegon
Vergoedt reflexzonetherapie met Aegon Zorgverzekering Top

Aevitae
Vergoedt reflezonetherapie onder alternatieve geneeswijzen in Pluspakket 80% met € 200,-. In Toppakket met een maximum van € 560,- en VIP 100% met volledige vergoeding.

Allianz (voorheen: Zwolse Algemene)
Vergoedt reflexzonetherapie met Allianz Nederland Vrije Keuze Top.

Amersfoortse verzekeringen
Vergoedt in de AV basis: tot max 250,-- en in de AV uitgebreid: tot max 750,-- op jaarbasis.

CZ
Vergoedt met de Basis, Plus en Top verzekering reflexzonetherapie met 75% per behandeling met een maximum van € 25,00 per dag. De maxima per verzekering per jaar voor alle alternatieve behandelingen en geneesmiddelen zijn: Basis € 200,-, Plus € 400,- en Top € 600,-, 50+ € 350,- en Jongeren € 200,- Voorwaarde is dat therapeut aangesloten is bij de VNRT en geregistreerd staat bij CZ.

Delta Loyd
Vergoedt de kosten van alle alternatieve geneeswijzen mits er naast de aanvullende verzekeringen een extra aanvullend pakket wordt afgesloten met de module alternatieve geneeswijzen. De maximale vergoedingen bedragen voor Zorggarant Extra € 250,- Zorggarant Compleet €500, Zorggarant Comfort € 1000,- Voor Zorggarant Top geldt een volledige vergoeding.

De Goudse verzekeringen
vergoedt afhankelijk van de polis, (gedeeltelijk) de behandelingen van therapeuten die bij beroepsverenigingen zijn aangesloten, mits het lidmaatschap in de nota staat vermeld.

Fortis (AMEV, Stad Rotterdam en Woudsend)
Vergoedt reflexzonetherapie onder alternatieve geneeswijzen. De maxima per verzekering per jaar zijn: Aanvullende Ziektekostenverzekering Basis € 250,- Uitgebreid
€ 750,- en Optimaal € 1500,-.

IAK

Vergoedt reflexzonetherapie onder de voorwaarde dat de therapeut lid is van VNRT. De maxima per verzekering per jaar zijn: Compact € 250,- Compleet € 550,- Extra Compleet € 750,-. Comfort geeft een volledige vergoeding voor de behandelingen.

Interpolis zorgactief
Vergoedt een behandeling reflexzonetherapie op voorwaarde dat de therapeut is aangesloten bij een Nederlandse beroepsvereniging alternatieve genezers. De vergoeding bedraagt max. € 35,- per dag met een maximum van € 175,- voor Zorgactief Plus en een max. van € 350,- voor Zorgactief Extra. Voor Zorgactief Top geldt een max van € 50,- per dag en € 500,- per jaar per verzekerde.

IZA
Vergoedt met Perfect € 28,- per behandeling tot een max. van € 280,- per jaar voor alle natuurgeneeswijzen tezamen. Deze vergoeding geldt alleen voor ambtenaren en niet voor personeel van de academische ziekenhuizen. Therapeut dient lid te zijn van de VNRT.

Menzis (Amicon, Geové, Nederzorg, NVS)
Vergoedt reflexzonetherapie onder alternatieve geneeswijzen. De maxima per verzekering per jaar voor alle alternatieve behandelingen zijn voor Extra Verzorgd 1 € 100,- voor Extra Verzorgd 2 € 300,- en voor Extra Verzorgd 3 € 500,-

Nationale Nederlanden
Vergoedt reflexzonetherapie volledig met Extra Keuze Garant Top. OHRA vergoedt alternatieve geneeswijzen. De maxima per verzekering per jaar zijn bij OHRA Aanvullend € 250,- bij Extra Aanvullend € 500,- bij Uitgebreid € 750,- bij Extra uitgebreid € 1000,- en bij Compleet € 1500,-

ONVZ
Vergoedt reflexzonetherapie met Vrije Keuze Topfit.

PNO
Vergoedt reflexzonetherapie onder alternatieve geneeswijzen. Voorwaarde is dat de therapeut aangesloten is bij een beroepsvereniging. De maxima per verzekering per jaar zijn bij AV Standaard € 300,- bij AV Uitgebreid € 450,- en bij AV Compleet € 600,-

VGZ
Vergoedt met de aanvullende verzekeringen 80 % van de behandelingen. De maxima per verzekering per jaar voor alle alternatieve behandelingen en geneesmiddelen zijn voor de Beperkt Aanvullende Verzekering € 200,- de Uitgebreid Aanvullende Verzekering € 300,- de Plus Aanvullende Verzekering € 700,- Voor de Jongeren Extra Verzekering geldt een volledige vergoeding tot max. € 300,- Therapeut dient lid te zijn van de VNRT

VVAA
Vergoedt reflexzonetherapie met VVAA Zorgverzekering Top.

National Academic
Vergoedt voetreflex-behandelingen mits de therapeut aangesloten is bij de VNRT in de aanvullende verzekering. De maximumbedragen zijn voor AV 1 € 100,- AV2 € 250,- en AV3 € 500,- per verzekerde per jaar.

Zilveren Kruis, PWZ, Groene Land (behorend tot de Achmea-zorggroep)
Vergoedt met de Beter Af Plus Polis reflexzonetherapie onder alternatieve therapieën. Bij 2 sterren € 35,- per dag met een maximum van € 175,- per jaar. Bij 3 sterren € 35,- per dag met een maximum van € 350,- per jaar. En bij 4 sterren € 50,- per dag met een maximum van € 500,- per jaar.

Staat uw verzekeraar er niet bij. Wij zijn op de hoogte van eventuele wijzigingen bij uw ziektekostenverzekeraar.

Vraag gratis een test op straling en verzuring aan!

Om de werkelijke conditie van het lichaam te testen is een urinetest noodzakelijk. Wij bieden u een gratis urinetest die de P-H-waarde meet en daarmee de verzuring in het lichaam registreert. Afhankelijk van de uitslag ontvangt u advies over de behandelwijze.

Naar bovenstaand adres sturen wij een urineflesje die u vervolgends bij ons kunt inleveren, of opsturen naar Valkenswaard anti-aging Centre. U ontvangt vervolgens binnen 14 werkdagen de uitslag.

    Site by QForma Facebook Alliantie Zonnevlecht Sitemap